Spoštovani uporabniki zobozdravstvenih storitev!

Obveščamo vas, da bo Zdravstveni dom Novo mesto s 1.4.2018 prevzel program zobozdravstva za odrasle od upokojenega zobozdravnika Miloša Reclja, dr. dent. med.

Zdravstveni dom Novo mesto je v letošnjem letu temeljito v celoti prenovil obe zobozdravstveni ambulanti. Vrednost investicije gradbeno-obrtniških del, opreme, nabave zobozdravstvenega stola in vsega potrebnega materiala je znašala cca. 90.000 EUR.

slika3 sentzobslika1 sentzob

Program zobozdravstva za odrasle bo prevzel zobozdravnik Boris Povše, dr. dent. med., zobozdravstveno oskrbo odraslih bo opravljal v zobozdravstveni ambulanti na lokaciji Zdravstvene postaje Šentjernej.  Zobozdravnik se je že v času študija na Medicinski fakulteti v Ljubljani udeleževal številnih strokovnih izobraževanj in stomatoloških simpozijev doma in v tujini, svoje strokovno znanje pa je še izpopolnil kot zobozdravnik v Zdravstvenem domu Novo mesto, na lokaciji Zobozdravstvene ambulante Ločna, kjer je je bil zaposlen pred prihodom v Šentjernej.

Z zobozdravnikom bo v ambulanti delala Tamara Oštir, srednja medicinska sestra.

Vse paciente, ki imate za izbranega osebnega zobozdravnika Miloša Reclja, dr. dent. med. obveščamo, da je potrebno zaradi zamenjave zobozdravnika podpisati novo listino o izbiri zobozdravnika.

V kolikor se želite opredeliti za novega zobozdravnika Borisa Povšeta, dr. dent. med., vas naprošamo, da se za podpis listine o izbiri zobozdravnika zglasite  v zobozdravstveni ambulanti v času ordinacijskih ur.

Od torka, 3.4.2018 bo ordinacijski čas zobozdravstvene ambulante za odrasle (tel. št.: 07/62-09-401) sledeč:

ponedeljek in torek od 12:30 -19:30 ure

sreda, četrtek in petek od 7:30-14:30 ure

Na pregled se lahko naročite telefonsko ali elektronsko, preko spletne strani Zdravstvenega doma Novo mesto.

V tednu od 3. - 6.4.2018 bodo v ambulanti čas namenili predvsem izjavljanju novih pacientov in naročanju na pregled.

 

Prijazno vabljeni!

Zdravstveni dom Novo mesto